30 Ağustos 2016 Salı

bir numara utorrent ve utorrent hızlandırmak



Bildiğiniz gibi utorrent çok bilindik önemli bir program. Bu program sayesinde insanlar kolayca uzun soluklu filmler, kaliteli filmler ve kaliteli oyunlar indirebiliyorlar bu çok önemli çünkü videoların devam etme özelliği var ve daha neler neler ayrıca çok daha hızlı indiriyorlar ….






Utorrent İle Filmler

Bu önemli bir konu filmleri indirmek neredeyse bir eziyetti utorrent olmadan önce ki bu durum beni çok üzüyordu bu sayede utorrent ve diğer torrent programların çıkmasıyla tüm sorunlardan kurtulmuş olduk ayrıca  özel olarak indirilirken bile izleten torrentprogramları var ki bu çok önemli bu benim için de çok önemli beklemeden izliyorsunuz daha ne istiyorsunuz🙂

Utorrent İle Oyunlar

Gördüğünüz gibi çok sayıda oyunlar için  torrent siteleri açılmış durumda ve bu siteler mükemmel derecede rağbet görüyor ki bu çok önemli bir sektör olmasına neden oluyor bu yüzden torrent ve oyun önemli bir konu oluyor günümüzde bu yüzden bu durum çok önemli oyuncular için işlerini inanılmaz derece de kolaylaştırıyorlar neredeyse 100 gb oyun indirebiliyorlar bu önceden yani torrrent ve utorrent olmadan önce neredeyse imkansızdı ….

Utorrent İle Hızlı İnidirme

Utorrent çok hızlı indiren bir uygulama ama bazı ayrlar yaparak daha hızlı da indirebiliyoruz çünkü bazıları seed yapılmıyor bunun için google de utorrent hızlandırmamevcut ki bu da gerçekten işe yarıyor çünkü ben kendi gözlerimle görerek test ettim ve herkese de araştırmalarını görmelerini tavsiye ederim.

Utorrent Sonuç

Sonuç olarak utorrent kullanmayan bin pişman derim utorrent çok hızlı filmler, oyunlar programlar ve daha nicesini indirmeye yarayan bir platform …

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder